Няма как да не сте чували за лечебния глад, който се

...
Няма как да не сте чували за лечебния глад, който се
Коментари Харесай

Ползите от водния ден: какво ще се случи с тялото ви, ако спрете да се храните за едно денонощие

Няма по какъв начин да не сте чували за лечебния апетит, който се практикува от епохи с целебни цели и по време на който се пие единствено вода. Някои хора съумяват да гладуват в продължение на дни и седмици, само че е целесъобразно това да се прави под лекарско наблюдаване.

И въпреки към момента да има разногласия какъв брой дълго би трябвало да продължава лечебният апетит, както и дали той не вреди на организма ни, едно е несъмнено - в случай че се научите да спазвате воден ден всяка седмица, то изгодите за здравето ви ще са многочислени , безапелационни са от

Накратко, водният ден е ден, в който не приемате абсолютно нищо друго с изключение на вода. За разлика от лечебния апетит, който е по-продължителен, тук става въпрос за един-единствен ден, в който би трябвало да изпивате най-малко 2 литра вода, като количеството зависи от растежа, тежестта, пола и така нататък Така или другояче в този воден ден количеството вода, което би трябвало да изпиете, не би трябвало да е по-малко от 8 чаени чаши, като е желателно водата да е дестилирана или пречистена.
 Лесни трикове, с които да увеличим ежедневния си банкет на вода  Лесни трикове, с които да увеличим ежедневния си банкет на вода  Лесни трикове, с които да увеличим ежедневния си банкет на вода  Лесни трикове, с които да увеличим ежедневния си банкет на вода
Доказано е, че чрез гладуването и приема единствено на вода тялото ни се детоксикира, организмът ни се прочиства от всичко излишно, усещаме прилив на сила и в същото време с това се подмладяваме. 

Когато не се подлагаме на детокс посредством пиянство на вода, токсините се задържат в тялото ни, а това постоянно води до болки в ставите. В бъбреците се натрупват всевъзможни отрови, които могат да доведат освен до появяването на камъни в тях, само че и до проблеми с пикочните пътища.

Ето и още няколко други изгоди от спазването на воден ден всяка седмица, за които евентуално не подозирате:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР